Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران  اینجا  کلیک کنید

اقتصادآنلاین_هانا پاکمند؛ کدال‌نگر ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ به بررسی برخی از اطلاعیه‌های منتشرشده در کدال پرداخته است.

افزایش سرمایه

«وثوق»: شرکت سرمایه گذاری وثوق امین، در اطلاعیه‌ای از افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۱۷۷,۰۰۰میلیون ریال به ‌مبلغ ۲۵۰,۰۰۰میلیون ریال(۳۰درصدی) از محل سود انباشته خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پاکشو»: شرکت گروه صنعتی پاکشو، در اطلاعیه‌ای از افزایش سرمایۀ شرکت به ‌مبلغ  ۴۴,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰خبر داد. این افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها است.

«ساروج»: شرکت بین المللی ساروج بوشهر، در اطلاعیه‌ای از افزایش سرمایۀ فزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۹۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به ‌مبلغ ۱,۳۴۰,۰۰۰ میلیون ریال(۳۲درصدی) از محل مطالبات و آورده نقدی خبر داد.

اطلاعیه‌ها

«فلوله»: شرکت لوله و ماشین سازی ایران، با انتشار اطلاعیه‌ای از واگذاری ۳.۵۲۹.۰۹۱ سهم از سهام شرکت گسترش ذوب هامون(معادل ۲۹% سهام آن شرکت) خبر داد. طبق این اطلاعیه این تعداد سهام از طریق مزایده و بطور یک جا به شخصی حقیقی (حسن عموزاده کیاسه) واگذار شد.

«تامین سرمایه نوین»: شرکت تامین سرمایه نوین، مبلغ ۹۱۰میلیارد ریال سود تقسیم کرد که از مبلغ فوق حدود ۸۱۰ میلیارد ریال در دفاتر شرکت تأمین سرمایه نوین تحت عنوان درآمد حاصل از سرمایه گذاری‌ها ثبت می‌گردد.

صورت‌های مالی و گزارش‌های ماهانه

«وغدیر»: شرکت سرمایه گذاری غدیر، صورت‌های مالی میاندوره‌ای ۱۲ماهه منتهی به ۱۳۹۹.۰۹.۳۰را منتشر کرد. طبق این اطلاعیه، «وغدیر» طی ۱۲ماه گذشته بیش از هفت هزار و ۹۲۰میلیارد تومان سود انباشته شناسایی کرده ‍‌است که این رقم نسبت به دوره مشابه در سال گذشته ۶۳درصد افزایش یافته‌است. همچنین دارایی‌های این شرکت نسبت به دوره مشابه در سال گذشته ۳۰درصد افزایش یافته‌است.

«غبهنوش»: شرکت بهنوش ایران، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۱۳۹۹.۱۱.۳۰را منتشر کرد. طبق این گزارش شسپا در بهمن ماه بیش از ۱۱۰میلیارد تومان فروش داشته است.

«حآفرین»: شرکت ریل پرداز نو آفرین، صورت‌های مالی میاندوره‌ای ۹ماهه منتهی به ۱۳۹۹.۰۹.۳۰را منتشر کرد. طبق این اطلاعیه، «حآفرین» طی ۹ماه گذشته بیش از۳۴میلیارد تومان سود ناخالص، شناسایی کرده ‍‌است.

پربیننده ترین انتخابات غیرقانونی ارزش سهام عدالت من (۱۱ اسفندماه) از وعده تا واقعیت؛ چه سرانجامی در انتظار سهامداران هپکو است؟/ هپکو در سال آینده تولیدی خواهد داشت؟ نمای پایانی بورس امروز/ حمایت‌ها هم منجی بازار نشد نمای پایانی بورس امروز/ شاخص تن به سرخ‌پوشی نداد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس امروز کدال نگر برجام اطلاعیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

ایتنا - گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال محکوم شد
  • محکومیت دو باشگاه استقلال از سوی کمیته تعیین وضعیت
  • قرارداد گازی ایران و عراق به مدت ۵ سال تمدید شد
  • برنامه های مدیرعامل وصنا در سال ۱۴۰۳
  • جریمه ۲۵ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد
  • برگزاری نشست کمیته بدوی انضباطی فدراسیون بسکتبال
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳